Waar kan ik in de buurt van Tate Liverpool een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 775 vakantiehuizen te huur in de buurt van Tate Liverpool, van 249 Huizen tot 333 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Tate Liverpool?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Tate Liverpool:

 • Vauxhall: 136 huisjes
 • Everton: 181 huisjes
 • Sefton Park: 22 huisjes
 • Anfield: 45 huisjes
 • The Docks: 200 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Tate Liverpool?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 249 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Tate Liverpool. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Tate Liverpool zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 333 vakantiehuizen
 • Hutten: 159 vakantiehuizen
 • Cottages: 159 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Tate Liverpool met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 5 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Tate Liverpool die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Tate Liverpool?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Tate Liverpool over een aanbod van 775 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 501 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Tate Liverpool!