Waar kan ik in de buurt van Le Barcarès een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 3.988 vakantiehuizen te huur in de buurt van Le Barcarès, van 2.109 Appartementen/Flats tot 1.088 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Le Barcarès?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Le Barcarès:

 • La Gare: 90 huisjes
 • Les Platanes: 108 huisjes
 • Le Grand Large: 337 huisjes
 • Méditerranée: 227 huisjes
 • Moyen-Vernet: 27 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Le Barcarès?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.109 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Le Barcarès. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Le Barcarès zijn onder meer:

 • Huizen: 1.088 vakantiehuizen
 • Villa's: 345 vakantiehuizen
 • Bungalows: 76 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Le Barcarès met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.514 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Le Barcarès die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Le Barcarès?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Le Barcarès over een aanbod van 3.977 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 2.126 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Le Barcarès!