Vind uw perfecte plaats om in te verblijven — Turnberry Resort Golf Courses

Waar kan ik in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 215 vakantiehuizen te huur in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses, van 99 Huizen tot 50 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 99 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 50 vakantiehuizen
  • Hutten: 63 vakantiehuizen
  • Cottages: 63 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 9 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses over een aanbod van 215 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 181 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Turnberry Resort Golf Courses!