AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Waar kan ik in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park een vakantiewoning huren?

Kies in 2020 uit 529 vakantiehuizen in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park, van 122 Huizen tot 297 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 122 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 297 vakantiehuizen
  • Villa's: 47 vakantiehuizen
  • Hutten: 2 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 96 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park over een aanbod van 529 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 273 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kilometro Rosso Science and Technology Park!