Waar kan ik in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 793 vakantiehuizen in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory, van 456 Huizen tot 164 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory:

 • Edenvale: 22 huisjes
 • Lower Ocean: 74 huisjes
 • South San Jose: 48 huisjes
 • Eastside Santa Cruz: 233 huisjes
 • Live Oak: 632 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 456 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 164 vakantiehuizen
 • Villa's: 16 vakantiehuizen
 • Hutten: 69 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 64 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory over een aanbod van 793 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 373 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory!

   Verken bestemmingen rondom Seymour Marine Discovery Center in Long Marine Laboratory