Vind uw perfecte plaats om in te verblijven — Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA

Waar kan ik in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 71 vakantiehuizen te huur in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA, van 62 Appartementen/Flats tot 7 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA:

  • Historic Lahaina Front Street: 528 huisjes
  • Ukumehame Ahupuaa: 291 huisjes
  • Downtown Lahaina: 416 huisjes
  • Plantation Estates: 29 huisjes
  • Kaanapali Hillside: 299 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 62 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA zijn onder meer:

  • Studio's: 7 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 67 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA over een aanbod van 71 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 53 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Napili Shores Maui, Lahaina, HI, USA!