Waar kan ik in de buurt van Universiteit van Triëst een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 301 vakantiehuizen te huur in de buurt van Universiteit van Triëst, van 54 Huizen tot 222 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Universiteit van Triëst?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Universiteit van Triëst:

 • Città Nuova-Barriera Nuova-San Vito-Città Vecchia: 196 huisjes
 • San Giovanni-Chiadino-Rozzol: 91 huisjes
 • Servola-Chiarbola-Valmaura-Borgo San Sergio: 29 huisjes
 • Barriera Vecchia-San Giacomo: 187 huisjes
 • Stadscentrum van Triëst: 185 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Universiteit van Triëst?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 54 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Universiteit van Triëst. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Universiteit van Triëst zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 222 vakantiehuizen
 • Villa's: 13 vakantiehuizen
 • Studio's: 221 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Universiteit van Triëst met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 40 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Universiteit van Triëst die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Universiteit van Triëst?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Universiteit van Triëst over een aanbod van 300 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 230 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Universiteit van Triëst!