Waar kan ik in de buurt van Galleon een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 30 vakantiehuizen te huur in de buurt van Galleon, van 23 Appartementen/Flats tot 6 Resorts. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Galleon?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Galleon:

  • Old Town: 1.091 huisjes
  • Uptown-Upper Duval: 262 huisjes
  • Bahama Village: 546 huisjes
  • Sunset Key: 193 huisjes
  • Gallery District: 667 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Galleon?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 23 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Galleon. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Galleon zijn onder meer:

  • Resorts: 6 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Galleon met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 26 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Galleon die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Galleon?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Galleon over een aanbod van 30 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 14 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Galleon!