Waar kan ik in de buurt van Gouden Bowlingcentrum een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 223 vakantiehuizen te huur in de buurt van Gouden Bowlingcentrum, van 22 Huizen tot 181 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Gouden Bowlingcentrum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Gouden Bowlingcentrum:

 • Oude Stad: 111 huisjes
 • Latgale Suburb: 158 huisjes
 • Agenskalns: 78 huisjes
 • Centrs: 167 huisjes
 • Avoti: 119 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Gouden Bowlingcentrum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 22 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Gouden Bowlingcentrum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Gouden Bowlingcentrum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 181 vakantiehuizen
 • Studio's: 193 vakantiehuizen
 • Hotels: 3 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Gouden Bowlingcentrum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Gouden Bowlingcentrum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Gouden Bowlingcentrum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Gouden Bowlingcentrum over een aanbod van 223 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 159 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Gouden Bowlingcentrum!