Waar kan ik in de buurt van Newport Stadium een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 764 vakantiehuizen te huur in de buurt van Newport Stadium, van 282 Huizen tot 259 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Newport Stadium?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Newport Stadium:

 • Riverside: 250 huisjes
 • Butetown: 241 huisjes
 • Pontcanna: 72 huisjes
 • Leckwith: 40 huisjes
 • Roath: 50 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Newport Stadium?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 282 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Newport Stadium. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Newport Stadium zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 259 vakantiehuizen
 • Villa's: 8 vakantiehuizen
 • Hutten: 150 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Newport Stadium met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 24 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Newport Stadium die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Newport Stadium?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Newport Stadium over een aanbod van 764 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 585 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Newport Stadium!