Waar kan ik in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City) een vakantiewoning huren?

Kies in 2018 uit 613 vakantiehuizen in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City), van 334 Huizen tot 167 Appartementen/Flats. Bij HomeAway huurt u voordelig een vakantiewoning met vrienden of familie.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City):

 • Central City: 214 huisjes
 • Greater Avenues: 116 huisjes
 • Capitol Hill: 132 huisjes
 • Sugar House: 329 huisjes
 • The Avenues: 234 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 334 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City) zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 167 vakantiehuizen
 • Studio's: 104 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 65 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 38 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City) over een aanbod van 613 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 373 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Salt Lake City, Utah (SLC-Internationale luchthaven Salt Lake City)!