Waar kan ik in de buurt van Chateau Julien een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 734 vakantiehuizen te huur in de buurt van Chateau Julien, van 476 Huizen tot 98 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Chateau Julien?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Chateau Julien:

 • Carmel: 199 huisjes
 • Jack's Peak: 117 huisjes
 • Pebble Beach: 612 huisjes
 • Country Club West: 117 huisjes
 • Northwest Carmel: 178 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Chateau Julien?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 476 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Chateau Julien. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Chateau Julien zijn onder meer:

 • Bungalows: 98 vakantiehuizen
 • Hutten: 98 vakantiehuizen
 • Cottages: 98 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Chateau Julien met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 80 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Chateau Julien die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Chateau Julien?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Chateau Julien over een aanbod van 732 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 288 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Chateau Julien!