Waar kan ik in de buurt van Port Gate een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 45 vakantiehuizen te huur in de buurt van Port Gate, van 29 Studio's tot 29 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Port Gate?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Port Gate:

 • Prawobrzeże: 28 huisjes
 • Zachód: 27 huisjes
 • Śródmieście-Północ: 19 huisjes
 • Centrum: 23 huisjes
 • Śródmieście-Zachód: 23 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Port Gate?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 29 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Port Gate. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Port Gate zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 29 vakantiehuizen
 • Huizen: 15 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Port Gate met als toevoeging 'internet/wifi'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'internet/wifi' kiezen uit onze 34 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Port Gate die zijn voorzien van het kenmerk 'internet/wifi'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Port Gate?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Port Gate over een aanbod van 45 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 24 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Port Gate!