Waar kan ik in de buurt van Ocean Colony South een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 27 vakantiehuizen te huur in de buurt van Ocean Colony South, van 23 Huizen tot 4 Hutten. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Ocean Colony South?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Ocean Colony South:

 • Colington Harbour: 49 huisjes
 • Sea Scape: 224 huisjes
 • Bermuda Bay: 82 huisjes
 • Sea Retreat: 154 huisjes
 • Laughing Gull Cottages: 116 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Ocean Colony South?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 23 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Ocean Colony South. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Ocean Colony South zijn onder meer:

 • Hutten: 4 vakantiehuizen
 • Cottages: 4 vakantiehuizen
 • Bungalows: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Ocean Colony South met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Ocean Colony South die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Ocean Colony South?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Ocean Colony South over een aanbod van 27 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 7 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Ocean Colony South!