Waar kan ik in de buurt van Academie voor Schone Kunsten een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.487 vakantiehuizen te huur in de buurt van Academie voor Schone Kunsten, van 1.346 Studio's tot 1.334 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Academie voor Schone Kunsten?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Academie voor Schone Kunsten:

 • Brevnov: 17 huisjes
 • Rohanský ostrov: 387 huisjes
 • Invalidovna: 83 huisjes
 • Anděl: 240 huisjes
 • Letná: 131 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Academie voor Schone Kunsten?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.346 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Academie voor Schone Kunsten. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Academie voor Schone Kunsten zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.334 vakantiehuizen
 • Huizen: 115 vakantiehuizen
 • Bungalows: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Academie voor Schone Kunsten met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 19 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Academie voor Schone Kunsten die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Academie voor Schone Kunsten?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Academie voor Schone Kunsten over een aanbod van 1.485 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 940 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Academie voor Schone Kunsten!