Waar kan ik in de buurt van River Safari een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 795 vakantiehuizen te huur in de buurt van River Safari, van 641 Appartementen/Flats tot 612 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij River Safari?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van River Safari:

 • Marine Parade: 90 huisjes
 • Queenstown: 25 huisjes
 • Orchard: 243 huisjes
 • Singapore-rivier: 174 huisjes
 • Bedok: 50 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van River Safari?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 641 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van River Safari. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van River Safari zijn onder meer:

 • Studio's: 612 vakantiehuizen
 • Huizen: 106 vakantiehuizen
 • Hotels: 5 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Resorts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van River Safari met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 374 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van River Safari die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van River Safari?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van River Safari over een aanbod van 795 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 224 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van River Safari!