Waar kan ik in de buurt van Chetola Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 109 vakantiehuizen te huur in de buurt van Chetola Resort, van 54 Appartementen/Flats tot 54 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Chetola Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Chetola Resort:

 • Charter Hills: 192 huisjes
 • Linville Ridge: 227 huisjes
 • Tynecastle: 69 huisjes
 • Buck Mountain: 15 huisjes
 • Panorama Estates: 21 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Chetola Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 54 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Chetola Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Chetola Resort zijn onder meer:

 • Huizen: 54 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Chetola Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 92 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Chetola Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Chetola Resort?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Chetola Resort over een aanbod van 109 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 99 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Chetola Resort!

   Verken bestemmingen rondom Chetola Resort