Waar kan ik in de buurt van Pinney's Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 165 vakantiehuizen te huur in de buurt van Pinney's Beach, van 64 Villa's tot 39 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Villa's huren in de buurt van Pinney's Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 64 vakantiewoningen van het type Villa's in de buurt van Pinney's Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Pinney's Beach zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 39 vakantiehuizen
  • Huizen: 35 vakantiehuizen
  • Bungalows: 18 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Pinney's Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 101 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Pinney's Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Pinney's Beach?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Pinney's Beach over een aanbod van 164 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 44 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Pinney's Beach!