Waar kan ik in de buurt van La Bâtie-Montsaléon een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 33 vakantiehuizen te huur in de buurt van La Bâtie-Montsaléon, van 18 Huizen tot 6 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat zijn de populairste bezienswaardigheden en monumenten om bij in de buurt te verblijven tijdens een reis naar La Bâtie-Montsaléon?

HomeAway beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de buurt van de grootste trekpleisters van La Bâtie-Montsaléon. Dit zijn onder reizigers op HomeAway de populairste bezienswaardigheden om bij in de buurt te verblijven:

  • Station Serres Pont-de-Chabestan: 583 vakantiehuizen
  • Wintersportplaats La Joue du Loup: 778 vakantiehuizen
  • Wintersportplaats Superdévoluy: 758 vakantiehuizen
  • Observatoire des Baronnies Provençales: 358 vakantiehuizen
  • Station La Faurie-Montbrand: 593 vakantiehuizen

Op HomeAway vindt u nog veel meer bezienswaardigheden in La Bâtie-Montsaléon waarbij u in de buurt kunt verblijven. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in de buurt van de bezienswaardigheid van uw keuze.

Kan ik Huizen huren in La Bâtie-Montsaléon?

Uiteraard. Voor Huizen in La Bâtie-Montsaléon heeft u bij HomeAway keuze uit 18 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in La Bâtie-Montsaléon zijn onder meer:

  • Bungalows: 6 vakantiewoningen
  • Hutten: 6 vakantiewoningen
  • Cottages: 6 vakantiewoningen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiehuizen, zoals bijvoorbeeld Chalets.

Kan ik zoeken naar een huisje in La Bâtie-Montsaléon met als toevoeging zwembad?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging zwembad kiezen uit onze 5 beschikbare vakantiehuizen in La Bâtie-Montsaléon die voorzien zijn van het kenmerk zwembad. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.