Waar kan ik in de buurt van The Peninsula een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 36 vakantiehuizen te huur in de buurt van The Peninsula, van 16 Huizen tot 10 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij The Peninsula?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van The Peninsula:

 • Maison Sur-Mer: 49 huisjes
 • The Glade: 256 huisjes
 • Prime Hook Beach: 16 huisjes
 • Rehoboth Beach Yacht & Country Club: 162 huisjes
 • Broadkill Beach: 67 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van The Peninsula?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 16 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van The Peninsula. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van The Peninsula zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 10 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 5 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van The Peninsula met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 35 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van The Peninsula die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van The Peninsula?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van The Peninsula over een aanbod van 35 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 12 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van The Peninsula!