Waar kan ik in de buurt van Portobello Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 2.136 vakantiehuizen te huur in de buurt van Portobello Beach, van 1.813 Appartementen/Flats tot 1.805 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Portobello Beach?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Portobello Beach:

 • Oude stad: 1.100 huisjes
 • New Town: 1.137 huisjes
 • Bruntsfield: 1.647 huisjes
 • Haymarket: 1.431 huisjes
 • Slateford: 210 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Portobello Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.813 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Portobello Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Portobello Beach zijn onder meer:

 • Studio's: 1.805 vakantiehuizen
 • Huizen: 180 vakantiehuizen
 • Bungalows: 116 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Portobello Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 34 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Portobello Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Portobello Beach?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Portobello Beach over een aanbod van 2.132 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.496 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Portobello Beach!