Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Crescent Sands?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Crescent Sands:

 • Sea Trail: 155 huisjes
 • Grande Dunes: 30 huisjes
 • Windy Hill: 3.614 huisjes
 • Myrtlewood Villas: 213 huisjes
 • Carolina Waterway Plantation: 28 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Crescent Sands?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 30 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Crescent Sands. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Crescent Sands zijn onder meer:

  Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Crescent Sands met als toevoeging 'zwembad'?

  Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 29 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Crescent Sands die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

   Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Crescent Sands?

   Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Crescent Sands over een aanbod van 30 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 29 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Crescent Sands!