Waar kan ik in de buurt van Landgoed King een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 157 vakantiehuizen te huur in de buurt van Landgoed King, van 106 Huizen tot 18 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Landgoed King?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Landgoed King:

 • Western: 23 huisjes
 • Southeast Eugene: 29 huisjes
 • Harlow: 30 huisjes
 • South Hills: 25 huisjes
 • Friendly: 35 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Landgoed King?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 106 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Landgoed King. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Landgoed King zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 18 vakantiehuizen
 • Hutten: 8 vakantiehuizen
 • Cottages: 8 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Landgoed King met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Landgoed King die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Landgoed King?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Landgoed King over een aanbod van 157 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 77 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Landgoed King!