Waar kan ik in de buurt van Polynesian Gardens een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 20 vakantiehuizen te huur in de buurt van Polynesian Gardens, van 15 Villa's tot 3 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Polynesian Gardens?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Polynesian Gardens:

  • Gran Paradiso: 52 huisjes
  • Jacaranda West Country Club: 24 huisjes
  • Bellevue Terrace: 39 huisjes
  • Lido Key: 396 huisjes
  • Gulf Gate: 298 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Villa's huren in de buurt van Polynesian Gardens?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 15 vakantiewoningen van het type Villa's in de buurt van Polynesian Gardens. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Polynesian Gardens zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 3 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Polynesian Gardens met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 20 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Polynesian Gardens die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Polynesian Gardens?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Polynesian Gardens over een aanbod van 20 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 12 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Polynesian Gardens!