Waar kan ik in de buurt van Montauk Point Lighthouse een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.347 vakantiehuizen te huur in de buurt van Montauk Point Lighthouse, van 1.090 Huizen tot 118 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Montauk Point Lighthouse?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Montauk Point Lighthouse:

 • Mystic: 454 huisjes
 • Mason's Island: 25 huisjes
 • Culloden Shores: 62 huisjes
 • Barnes Landing: 41 huisjes
 • Beach Hampton: 43 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Montauk Point Lighthouse?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.090 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Montauk Point Lighthouse. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Montauk Point Lighthouse zijn onder meer:

 • Bungalows: 118 vakantiehuizen
 • Hutten: 118 vakantiehuizen
 • Cottages: 118 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Montauk Point Lighthouse met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 613 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Montauk Point Lighthouse die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Montauk Point Lighthouse?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Montauk Point Lighthouse over een aanbod van 1.310 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 189 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Montauk Point Lighthouse!