Waar kan ik in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 880 vakantiehuizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum, van 544 Huizen tot 137 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum:

 • Pebble Beach: 636 huisjes
 • Carmel: 216 huisjes
 • Country Club West: 115 huisjes
 • Jack's Peak: 121 huisjes
 • Northwest Carmel: 186 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 544 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 137 vakantiehuizen
 • Bungalows: 97 vakantiehuizen
 • Cottages: 97 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 78 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum over een aanbod van 877 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 359 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum!