Waar kan ik in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 1.036 vakantiehuizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum, van 624 Huizen tot 159 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum:

 • Carmel: 233 huisjes
 • Carmel Point: 122 huisjes
 • Mescal Corridor NW: 19 huisjes
 • Mission Fields: 86 huisjes
 • Carmel Meadows: 33 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 624 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 159 vakantiehuizen
 • Villa's: 12 vakantiehuizen
 • Hutten: 98 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 115 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum over een aanbod van 1.036 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 475 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum!

   Verken bestemmingen rondom Steinbeck's Spirit of Monterey Wax Museum