Waar kan ik in de buurt van Slater Mill Museum een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 231 vakantiehuizen te huur in de buurt van Slater Mill Museum, van 88 Huizen tot 83 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Slater Mill Museum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Slater Mill Museum:

 • Blackstone: 19 huisjes
 • Chepachet: 74 huisjes
 • Sharon: 66 huisjes
 • Hopedale: 17 huisjes
 • Elmhurst: 20 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Slater Mill Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 88 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Slater Mill Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Slater Mill Museum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 83 vakantiehuizen
 • Hutten: 30 vakantiehuizen
 • Cottages: 30 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Slater Mill Museum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 15 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Slater Mill Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Slater Mill Museum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Slater Mill Museum over een aanbod van 231 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 109 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Slater Mill Museum!