Waar kan ik in de buurt van Frescogalerie een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 394 vakantiehuizen te huur in de buurt van Frescogalerie, van 21 Huizen tot 323 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Frescogalerie?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Frescogalerie:

 • Vračar: 215 huisjes
 • New Belgrade: 143 huisjes
 • Đeram: 21 huisjes
 • Skadarlija: 201 huisjes
 • Voždovac: 393 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Frescogalerie?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 21 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Frescogalerie. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Frescogalerie zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 323 vakantiehuizen
 • Villa's: 5 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 2 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Frescogalerie met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 10 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Frescogalerie die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Frescogalerie?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Frescogalerie over een aanbod van 394 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 149 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Frescogalerie!