Waar kan ik in de buurt van Frescogalerie een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 336 vakantiehuizen te huur in de buurt van Frescogalerie, van 309 Studio's tot 296 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Frescogalerie?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Frescogalerie:

 • Dedinje: 28 huisjes
 • Vračar: 340 huisjes
 • Zvezdara: 30 huisjes
 • Palilula: 242 huisjes
 • Savamala: 229 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Frescogalerie?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 309 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Frescogalerie. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Frescogalerie zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 296 vakantiehuizen
 • Huizen: 16 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Frescogalerie met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 7 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Frescogalerie die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Frescogalerie?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Frescogalerie over een aanbod van 336 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 97 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Frescogalerie!