Waar kan ik in de buurt van Ilha da Raposa een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 310 vakantiehuizen te huur in de buurt van Ilha da Raposa, van 243 Appartementen/Flats tot 239 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Ilha da Raposa?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Ilha da Raposa:

 • Nova Guarapari: 42 huisjes
 • Enseada Azul: 46 huisjes
 • Praia do Morro: 202 huisjes
 • Meaípe: 36 huisjes
 • Itapebussu: 54 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Ilha da Raposa?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 243 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Ilha da Raposa. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Ilha da Raposa zijn onder meer:

 • Studio's: 239 vakantiehuizen
 • Huizen: 58 vakantiehuizen
 • Chalets: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Villa's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Ilha da Raposa met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 58 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Ilha da Raposa die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Ilha da Raposa?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Ilha da Raposa over een aanbod van 275 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 51 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Ilha da Raposa!