Waar kan ik in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore een vakantiewoning huren?

Kies in 2018 uit 809 vakantiehuizen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore, van 654 Appartementen/Flats tot 626 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Wetenschappelijk centrum van Singapore?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore:

 • Marine Parade: 90 huisjes
 • Queenstown: 35 huisjes
 • Orchard: 247 huisjes
 • Singapore-rivier: 224 huisjes
 • Bedok: 54 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 654 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore zijn onder meer:

 • Studio's: 626 vakantiehuizen
 • Huizen: 106 vakantiehuizen
 • Hotels: 5 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Resorts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 384 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore over een aanbod van 809 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 236 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore!