Waar kan ik in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 919 vakantiehuizen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore, van 223 Huizen tot 481 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Wetenschappelijk centrum van Singapore?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore:

 • Geylang: 221 huisjes
 • Downtown Singapore: 249 huisjes
 • Singapore-rivier: 164 huisjes
 • Orchard: 260 huisjes
 • River Valley: 215 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 223 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 481 vakantiehuizen
 • Studio's: 464 vakantiehuizen
 • Hotels: 118 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Pensions.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 285 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore over een aanbod van 919 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 371 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Wetenschappelijk centrum van Singapore!

   Verken bestemmingen rondom Wetenschappelijk centrum van Singapore