Waar kan ik in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 122 vakantiehuizen te huur in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets, van 54 Appartementen/Flats tot 47 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Wrentham Village Premium Outlets?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets:

 • Wanskuck: 21 huisjes
 • Elmhurst: 20 huisjes
 • West End Providence: 17 huisjes
 • Ward 13: 39 huisjes
 • Blackstone: 19 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 54 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets zijn onder meer:

 • Huizen: 47 vakantiehuizen
 • Studio's: 47 vakantiehuizen
 • Bungalows: 6 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 4 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets over een aanbod van 122 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 41 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Wrentham Village Premium Outlets!