Waar kan ik in de buurt van House of Seven Gables een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.043 vakantiehuizen te huur in de buurt van House of Seven Gables, van 537 Appartementen/Flats tot 335 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij House of Seven Gables?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van House of Seven Gables:

 • Saint Lucie West: 69 huisjes
 • Central Beach: 69 huisjes
 • Johns Island: 21 huisjes
 • Moorings: 22 huisjes
 • Riomar: 44 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van House of Seven Gables?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 537 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van House of Seven Gables. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van House of Seven Gables zijn onder meer:

 • Huizen: 335 vakantiehuizen
 • Cottages: 49 vakantiehuizen
 • Hutten: 49 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van House of Seven Gables met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 721 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van House of Seven Gables die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van House of Seven Gables?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van House of Seven Gables over een aanbod van 1.040 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 371 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van House of Seven Gables!