Waar kan ik in de buurt van Kite Beach Hotel een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 27 vakantiehuizen te huur in de buurt van Kite Beach Hotel, van 24 Appartementen/Flats tot 2 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Kite Beach Hotel?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Kite Beach Hotel:

 • Cerro alto: 57 huisjes
 • Playa Dorada Beach & Golf Club: 27 huisjes
 • Costa Dorada: 16 huisjes
 • La Mulata I: 181 huisjes
 • Los Maestros: 57 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Kite Beach Hotel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 24 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Kite Beach Hotel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kite Beach Hotel zijn onder meer:

 • Studio's: 2 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kite Beach Hotel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 22 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kite Beach Hotel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kite Beach Hotel?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Kite Beach Hotel over een aanbod van 27 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 10 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kite Beach Hotel!