Waar kan ik in de buurt van Makalei Golf Club een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.340 vakantiehuizen te huur in de buurt van Makalei Golf Club, van 1.955 Appartementen/Flats tot 702 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Makalei Golf Club?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Makalei Golf Club:

 • Kona Palisades: 186 huisjes
 • Sunset Ridge: 69 huisjes
 • Alli Heights: 208 huisjes
 • Kulalani: 187 huisjes
 • The Cape: 92 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Makalei Golf Club?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.955 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Makalei Golf Club. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Makalei Golf Club zijn onder meer:

 • Huizen: 702 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 257 vakantiehuizen
 • Villa's: 165 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Makalei Golf Club met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2.735 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Makalei Golf Club die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Makalei Golf Club?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Makalei Golf Club over een aanbod van 3.332 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.994 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Makalei Golf Club!