Waar kan ik in de buurt van Sint-Catharinakerk een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 733 vakantiehuizen te huur in de buurt van Sint-Catharinakerk, van 31 Huizen tot 676 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Sint-Catharinakerk?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Sint-Catharinakerk:

 • Kazimierz: 461 huisjes
 • Stare Podgórze: 220 huisjes
 • Kleparz: 421 huisjes
 • Stadscentrum: 673 huisjes
 • Piasek Południe: 383 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Sint-Catharinakerk?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 31 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Sint-Catharinakerk. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Sint-Catharinakerk zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 676 vakantiehuizen
 • Studio's: 690 vakantiehuizen
 • Hotels: 3 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Sint-Catharinakerk met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 12 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Sint-Catharinakerk die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Sint-Catharinakerk?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Sint-Catharinakerk over een aanbod van 733 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 339 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Sint-Catharinakerk!