Waar kan ik in de buurt van Fairway Dunes een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 21 vakantiehuizen te huur in de buurt van Fairway Dunes, van 4 Huizen tot 3 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Fairway Dunes?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Fairway Dunes:

 • Harleston Village: 486 huisjes
 • West Ashley: 719 huisjes
 • Vanderhorst Plantation: 542 huisjes
 • Downtown Charleston: 551 huisjes
 • Charleston Historic District: 543 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Fairway Dunes?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 4 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Fairway Dunes. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Fairway Dunes zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 3 vakantiehuizen
 • Villa's: 10 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Fairway Dunes met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 20 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Fairway Dunes die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Fairway Dunes?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Fairway Dunes over een aanbod van 21 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 19 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Fairway Dunes!