Waar kan ik in de buurt van Piazza Acquaverde een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.024 vakantiehuizen te huur in de buurt van Piazza Acquaverde, van 638 Appartementen/Flats tot 637 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Piazza Acquaverde?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Piazza Acquaverde:

 • Sant'Ilario: 27 huisjes
 • San Teodoro: 143 huisjes
 • Albaro: 73 huisjes
 • Nervi: 21 huisjes
 • Maddalena: 211 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Piazza Acquaverde?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 638 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Piazza Acquaverde. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Piazza Acquaverde zijn onder meer:

 • Studio's: 637 vakantiehuizen
 • Huizen: 221 vakantiehuizen
 • Villa's: 77 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Chateaus/Landhuizen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Piazza Acquaverde met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 109 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Piazza Acquaverde die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Piazza Acquaverde?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Piazza Acquaverde over een aanbod van 1.022 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 481 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Piazza Acquaverde!