Waar kan ik in de buurt van Beurs van Brussel een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 761 vakantiehuizen te huur in de buurt van Beurs van Brussel, van 685 Studio's tot 656 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Beurs van Brussel?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Beurs van Brussel:

 • Brabantwijk: 231 huisjes
 • Jacht: 110 huisjes
 • Altitude 100: 16 huisjes
 • Kastelijn: 181 huisjes
 • Europese Wijk: 232 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Beurs van Brussel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 685 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Beurs van Brussel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Beurs van Brussel zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 656 vakantiehuizen
 • Huizen: 42 vakantiehuizen
 • Bungalows: 6 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Beurs van Brussel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 24 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Beurs van Brussel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Beurs van Brussel?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Beurs van Brussel over een aanbod van 761 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 323 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Beurs van Brussel!