Waar kan ik in de buurt van Bijbelse dierentuin een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 635 vakantiehuizen te huur in de buurt van Bijbelse dierentuin, van 52 Huizen tot 544 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Bijbelse dierentuin?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Bijbelse dierentuin:

 • Musrara: 455 huisjes
 • Katamon: 183 huisjes
 • Oude stad: 278 huisjes
 • Mamilla: 212 huisjes
 • Duitse kolonie: 531 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Bijbelse dierentuin?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 52 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Bijbelse dierentuin. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Bijbelse dierentuin zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 544 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen
 • Hutten: 3 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Bijbelse dierentuin met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 37 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Bijbelse dierentuin die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Bijbelse dierentuin?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Bijbelse dierentuin over een aanbod van 635 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 349 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Bijbelse dierentuin!