Waar kan ik in de buurt van Monument Rhodes een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.294 vakantiehuizen te huur in de buurt van Monument Rhodes, van 647 Studio's tot 637 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Monument Rhodes?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Monument Rhodes:

 • De Waterkant: 212 huisjes
 • Bo'Kaap: 288 huisjes
 • Fresnaye: 117 huisjes
 • Flamingo Vlei: 47 huisjes
 • Green Point: 247 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Monument Rhodes?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 647 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Monument Rhodes. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Monument Rhodes zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 637 vakantiehuizen
 • Huizen: 376 vakantiehuizen
 • Villa's: 142 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Monument Rhodes met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 533 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Monument Rhodes die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Monument Rhodes?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Monument Rhodes over een aanbod van 1.293 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 604 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Monument Rhodes!