Waar kan ik in de buurt van Monument Rhodes een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.248 vakantiehuizen te huur in de buurt van Monument Rhodes, van 334 Huizen tot 602 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Monument Rhodes?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Monument Rhodes:

 • Green Point: 243 huisjes
 • Bo'Kaap: 256 huisjes
 • Flamingo Vlei: 37 huisjes
 • Fresnaye: 105 huisjes
 • Mouille Point: 88 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Monument Rhodes?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 334 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Monument Rhodes. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Monument Rhodes zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 602 vakantiehuizen
 • Villa's: 132 vakantiehuizen
 • Hutten: 77 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Monument Rhodes met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 558 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Monument Rhodes die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Monument Rhodes?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Monument Rhodes over een aanbod van 1.245 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 510 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Monument Rhodes!