Waar kan ik in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 569 vakantiehuizen te huur in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo, van 158 Huizen tot 339 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 158 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 339 vakantiehuizen
  • Villa's: 34 vakantiehuizen
  • Hutten: 8 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 269 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo over een aanbod van 568 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 334 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare Nuovo!