Waar kan ik in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 648 vakantiehuizen te huur in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews, van 245 Huizen tot 190 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 245 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 190 vakantiehuizen
  • Villa's: 5 vakantiehuizen
  • Hutten: 186 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 56 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews over een aanbod van 648 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 373 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Botanische tuin van St. Andrews!