Waar kan ik in de buurt van Santa Rosa Villas een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 21 vakantiehuizen te huur in de buurt van Santa Rosa Villas, van 14 Huizen tot 5 Stadswoningen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Santa Rosa Villas?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Santa Rosa Villas:

 • Villa Sabine: 442 huisjes
 • Regency Cabanas: 424 huisjes
 • Southeast Pensacola: 51 huisjes
 • South Pensacola: 38 huisjes
 • Downtown: 34 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Santa Rosa Villas?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 14 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Santa Rosa Villas. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Santa Rosa Villas zijn onder meer:

 • Stadswoningen: 5 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Santa Rosa Villas met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Santa Rosa Villas die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Santa Rosa Villas?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Santa Rosa Villas over een aanbod van 21 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 12 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Santa Rosa Villas!