Waar kan ik in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station) een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 83 vakantiehuizen te huur in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station), van 52 Huizen tot 17 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 52 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station) zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 17 vakantiehuizen
  • Studio's: 18 vakantiehuizen
  • Hotels: 3 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Pensions.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station)?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station) over een aanbod van 83 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 67 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Malmö (XFP-Malmö Centraal Station)!