Waar kan ik in de buurt van Station Filisur een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.209 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Filisur, van 70 Huizen tot 1.110 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Filisur?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Filisur:

 • Lenzerheide: 79 huisjes
 • Sils-Maria: 19 huisjes
 • Pany: 15 huisjes
 • Stampa: 36 huisjes
 • Alvaschein: 15 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Filisur?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 70 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Filisur. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Filisur zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.110 vakantiehuizen
 • Villa's: 3 vakantiehuizen
 • Chalets: 22 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Filisur met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 93 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Filisur die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Filisur?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Filisur over een aanbod van 1.209 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 819 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Filisur!