Waar kan ik in de buurt van Station Ebina Atsugi een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 39 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Ebina Atsugi, van 12 Huizen tot 23 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Ebina Atsugi?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Ebina Atsugi:

 • Setagaya: 67 huisjes
 • Nerima: 22 huisjes
 • Suginami: 46 huisjes
 • Nakano: 72 huisjes
 • Koenjiminami: 17 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Ebina Atsugi?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 12 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Ebina Atsugi. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Ebina Atsugi zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 23 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen
 • Studio's: 22 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Ebina Atsugi met als toevoeging 'internet/wifi'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'internet/wifi' kiezen uit onze 38 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Ebina Atsugi die zijn voorzien van het kenmerk 'internet/wifi'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Ebina Atsugi?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Ebina Atsugi over een aanbod van 39 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 26 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Ebina Atsugi!