Waar kan ik in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen) een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 223 vakantiehuizen te huur in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen), van 21 Huizen tot 187 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 21 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen) zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 187 vakantiehuizen
  • Chalets: 5 vakantiehuizen
  • Boerderijen: 5 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 9 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen)?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen) over een aanbod van 223 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 81 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van St. Gallen (QGL-Station St. Gallen)!

      Verken bestemmingen rondom St. Gallen (QGL-Station St. Gallen)