Waar kan ik in de buurt van Toronto Union Station een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.581 vakantiehuizen te huur in de buurt van Toronto Union Station, van 585 Huizen tot 18 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Toronto Union Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Toronto Union Station:

 • Yorkville: 239 huisjes
 • Midtown Toronto: 926 huisjes
 • Thornhill: 16 huisjes
 • Maple: 17 huisjes
 • Downsview: 20 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Toronto Union Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 585 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Toronto Union Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Toronto Union Station zijn onder meer:

 • Bungalows: 18 vakantiehuizen
 • Hutten: 18 vakantiehuizen
 • Cottages: 18 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Toronto Union Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 388 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Toronto Union Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Toronto Union Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Toronto Union Station over een aanbod van 1.578 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 713 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Toronto Union Station!