Waar kan ik in de buurt van Eduardo Villena Rey Park een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 492 vakantiehuizen te huur in de buurt van Eduardo Villena Rey Park, van 45 Huizen tot 2 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Eduardo Villena Rey Park?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Eduardo Villena Rey Park:

 • San Borja: 15 huisjes
 • Barranco: 144 huisjes
 • Santiago de Surco: 135 huisjes
 • San Miguel: 486 huisjes
 • Sector 1: 30 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Eduardo Villena Rey Park?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 45 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Eduardo Villena Rey Park. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Eduardo Villena Rey Park zijn onder meer:

 • Bungalows: 2 vakantiehuizen
 • Hutten: 2 vakantiehuizen
 • Cottages: 2 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Eduardo Villena Rey Park met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 79 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Eduardo Villena Rey Park die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Eduardo Villena Rey Park?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Eduardo Villena Rey Park over een aanbod van 492 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 212 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Eduardo Villena Rey Park!