Waar kan ik in de buurt van San Luis een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 3.106 vakantiehuizen te huur in de buurt van San Luis, van 1.804 Appartementen/Flats tot 1.779 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat zijn de populairste bestemmingen in San Luis?

Er zijn allerlei leuke plekken waar u een lange vakantie of gewoon een weekendje weg kunt doorbrengen in San Luis. Dit zijn de populairste bestemmingen onder reizigers op HomeAway:

  • Costa Blanca: 17.873 huisjes
  • Alicante: 2.227 huisjes
  • Murcia: 2.574 huisjes
  • Orihuela Coast: 3.291 huisjes
  • Guardamar del Segura: 3.222 huisjes

Bij HomeAway kunt u daarnaast tal van andere populaire bestemmingen in San Luis ontdekken. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere populaire bestemmingen.

Welke steden mag je niet missen in San Luis?

Of u nu alleen reist of met familie en vrienden, dit zijn de steden in San Luis met het grootste aanbod aan vakantiewoningen waar u een perfecte stedentrip kunt doorbrengen:

  • Alicante: 2.227 vakantiehuizen
  • Guardamar del Segura: 3.222 vakantiehuizen
  • Santa Pola: 1.684 vakantiehuizen
  • Los Alcázares: 1.607 vakantiehuizen
  • Murcia: 3.113 vakantiehuizen

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere steden.

Vakantie in San Luis


San Luis is een straat in het oude gedeelte van de stad Alicante in Spanje met sporen van een rijke historie en vele mogelijkheden tot vermaak. Er zijn vakantiehuizen in San Luis beschikbaar die een meerdaags verblijf in Alicante zo comfortabel mogelijk maken. De centrale locatie zorgt ervoor dat bezienswaardigheden in Alicante op steenworpafstand liggen en maakt de straat dus een ideale vakantiebestemming.

Locatie en geschiedenis van San Luis

Alicante ligt aan de oostkust van Spanje tussen Valencia en Cartagena en grenst aan de Middellandse Zee. De stad wordt nog gekenmerkt door de late Romeinse tijd en delen van Middeleeuwse muren zijn nog terug te vinden in de oude straatjes. In 1298 werd het na bezetting door de Moren onderdeel van het Koninkrijk Valencia, en behoort nu tot de gelijknamige autonome regio.

Bezienswaardigheden in San Luis

Het Plaza de la Santísima Faz is een goed startpunt voor bezienswaardigheden in de stad en bevindt zich achter het gemeentehuis. De straten San Roque, de Toledo en Diputado Auset zijn attracties op zichzelf vanwege de kleurrijke gevels, bedekt met bloemen en andere versiersels. Aan de Calle de San Roque staat tevens de gelijknamige kerk die in 1559 werd gebouwd als hermitage. Verspreid over de gehele stad vindt de bezoeker van een vakantiewoning in San Luis tevens vele musea.

Vrije tijd in San Luis

In het nieuwere gedeelte van Alicante, iets verder verwijderd van de vakantiehuisjes in San Luis, ligt de Mercado Central, de centrale markt van twee verdiepingen. De boulevards langs de kust bieden uitkomst voor een frisse wandeling langs de palmbomen en jachthavens. De liefhebber van stierengevechten kan terecht in de Plaza de Toros uit 1888, waar over de geschiedenis van de sport wordt uitgeweid.